KUNST BEURZEN

HOME » Activiteiten » Kunstbeurzen


Annual Dutch Art Fair

Annual Dutch Art Fair

Op de ADAF in Amsterdam koopt u professionele hedendaagse kunst direct bij de kunstenaar zelf. Van schilderkunst tot beelden en van fotografie tot textiele kunst, op de ADAF vindt u originele kunst voor elke portemonnee. Naast een aanbod van ruim 1.700 kunstwerken geniet u onder andere ook van live muziek, een wijnproeverij en hoogstaande catering. De ADAF, laat u onderdompelen in kunst!

Naar website


Nationale Kunstdagen

Nationale Kunstdagen

Deze beurs vindt plaast tijdens de nationale Kunstweek en wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Kunstweek. Bij uw bezoek geniet u van kunst van ruim 200 kunstenaars. Niet alleen schilderijen zijn goed vertegenwoordigd: U vindt ook sieraden, textielkunst, brons, keramiek, fotografie en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils!

Naar website


Art Eindhoven

Art Eindhoven

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken.

Naar website


Brabant Art Fair

Brabant Art Fair

De prachtige Grote Kerk in Breda biedt de Brabant Art Fair een sfeervolle entourage. Op de beurs tonen circa 65 beeldend kunstenaars meer dan 400 fraaie kunstwerken. Als bezoeker kunt u van deze werken genieten, als ook van goede catering met een mooi glas wijn of lekkere koffie.

Naar website


EuropArtFair

EuropArtFair

Deze EuropArtFair is uniek: bezoekers krijgen in korte tijd een overzicht van zorgvuldig geselecteerde hedendaagse beroepskunstenaars uit heel Europa. Ervaar de kunst én ontmoet de makers!

Naar website


ArtArnhem

Art Arnhem

Een kunstbeurs van hoog niveau in hogere sferen. De prachtige Eusebius Kerk biedt Art Arnhem een sfeervolle entourage.

Naar website