Kilometer Kunst

HOME » Kilometer KunstLet op de datum: 20 september!

Nu de tijden veranderd zijn, hopelijk tijdelijk, vindt een veilige kunstexpositie in de buitenlucht plaats. Kunstliefhebbers kunnen op zondag 20 september naar een grote (verkoop)expositie van kunst in een prachtige omgeving, namelijk op een golfterrein.

Zo'n 150 kunstwerken staan naast elkaar opgesteld zodat de bezoekers er in hun eigen tempo langs kunnen lopen. 50 Kunstenaars brengen daarvoor uit alle streken van Nederland en België hun kunstwerken naar Oosterhout, waar ze op schildersezels en sokkels worden geëxposeerd.

Spontaan initiatief
Vanwege de afgelasting of verplaatsing van veel kunstbeurzen en atelierroutes is spontaan het idee van deze walk-in ontstaan. Zo kunnen kunstenaars toch hun werk onder de aandacht brengen van kunstliefhebbers. En kunnen kunstliefhebbers, nu musea en galerieën moeilijk te bezoeken zijn, toch van mooie kunst genieten.

Een Kilometer Kunst
De expositie heeft als naam Een Kilometer Kunst. Het traject van de walk-in is uitgezet op het terrein van de Oosterhoutse golfclub, die goed bereikbaar is vanaf de A27: afslag Oosterhout Zuid. De route naar de golfclub en expositie staat vanaf de rotonde aangegeven.

Toegang is gratis
Veel van de geëxposeerde kunstwerken zijn ook te koop, vaak als speciale aanbieding met een extra lage prijs. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een overzicht van alle geëxposeerde kunstwerken in de volgorde van de route. De expositie is open van 10.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is uiteraard wel van harte welkom. De helft van alle vrijwillige bijdragen komt de exposerende kunstenaars toe. Als u van kunst houdt en wilt genieten van veel mooie en gevarieerde kunstwerken dan is een bezoek aan de Kilometer Kunst een aanrader.

Kunstenaars die mee willen doen met Een Kilometer Kunst klikken hier: deelnemen