Kunst boeken

HOME » Activiteiten » Kunst boeken
worden uitgegeven in samenwerking met Stichting Kunstweek


Jaarboek Kunstenaars

Jaarboek Kunstenaars

Het Jaarboek Kunstenaars is een omvangrijk en smaakvol opgemaakt boek met de namen van circa 3.000 Nederlandse beeldend kunstenaars en presentaties met foto's van werken van circa 160 Nederlandse kunstenaars. En bijdragen van bekende Nederlandse kunstliefhebbers. Het boek telt 290 pagina's, heeft een hardcover en is, naast een plezier om in te lezen en te kijken, ook een praktisch naslagboek en referentie met autoriteit.

Naar website


Beeldende kunst in Nederland

Beeldende kunst in Nederland

De veelzijdigheid van de kunst van in dit boek opgenomen kunstenaars, is opvallend. Portretten, stads- en zeegezichten, landschappen, dieren, sculpturen, sieraden, abstracte werken, u vindt ze allemaal in dit vijfde deel van Beeldende kunst in Nederland.

Naar website


Cohen's Choice

Cohen's Choice

Een voor Nederland bijzonder boek. Bijzonder is het door het zeer grote formaat (vrijwel tabloid), de uiterst verzorgde uitvoering, de bijzondere selectie kunst en de strikt beperkte oplage van 2.000 exemplaren. Alle exemplaren zijn met de hand genummerd en 200 exemplaren zijn genummerd en gesigneerd door alle 47 kunstenaars van wie kunst in het boek is opgenomen.

Naar website